Ekran değişikliği algılandı. Lütfen sayfayı yenileyin.
Dr. Oğuzhan
Dr. Oğuzhan KAZANCI

Resibu.com Kurucu ve CEO

İNŞAAT SEKTÖRÜ İÇİN ÖZELLEŞTİRİLMİŞ RESİBU.COM’DA NELER YAPILABİLİR?

15

25-03-2024

Öncelikle Tüm kullanıcılarımızı ve okurlarımızı saygıyla selamlıyorum. Ben, Emlak İlan ve Network Platformu Resibu’nun kurucusu Dr. Oğuzhan Kazancı, hayatı gayrimenkul ve inşaat sektörüyle hemhal olmuş bir arkadaşınızım. Resibu Bülten’deki ilk yazımda size biraz Resibu’dan bahsedeceğim.

Resibu, Emlak İlan ve Network Platformu olarak ortaya çıkan ve bu özelliklerini sürekli geliştiren ve iyileştiren bir projedir. Farklı bir ekosistem olan inşaat sektörünün aksak yanlarını, dijitalleşmenin sunduğu avantajlarla düzeltmek ve sektörel kaliteyi artırmak hedefimizdir.

Resibu’da, Sektör profesyonellerinin yaptıkları işleri anlaşılır şekilde sergileyebileceği ve etkileşim ağını genişletebileceği sektöre özel tasarlanmış mesleki ve şirket profilleri, daha anlaşılır ve güvenilir emlak ilan yayın içerikleri yer almaktadır. Ayrıca, İnşaat projeleri için sürdürülebilirlik, teknik ve yapısal özelliklerin detaylarının proje tanıtım sayfalarında yer alması ve böylece proje kalitesinin her yönden şeffaf bir şekilde tanıtılması sağlanmaktadır. Yapısal özelliklere örnek olarak; zemin sınıfı, beton sınıfı, temel tipi, deprem tasarım sınıfı, taşıyıcı sistem tipi; Teknik özelliklere örnek olarak; alarm sistemleri; sürdürülebilirlik özelliklerine örnek olarak; bisiklet parkı ve elektrikli araç şarj istasyonu yer almaktadır.

Sade ve anlaşılır şekilde yazacak olursak; inşaat sektörü için özelleştirilmiş Resibu.com’da neler yapılabilir?

-Emlak ilanı verebilirsiniz.

-Projelerinizin satışını kullanıcı panelinden yönetebilir, müşterilerinizle iletişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

-Projelerinizi tasarımcı bilgileri, yapısal ve sürdürülebilirlik özellikleri başta olmak üzere en özel detaylarıyla ilan olarak yayınlayabilirsiniz.

-Tedarik İşlem Merkezinde ihtiyacınız olan ürün ve hizmet için satın alma talebi oluşturabilirsiniz

-Faaliyet alanınız kapsamındaki satın alma taleplerine fiyat teklifinde bulunabilirsiniz.

-Şirketinizin ihtiyacı olan pozisyonlar için iş ilanı verebilirsiniz.

-Profesyonel çalışan iseniz iş ilanlarını takip edebilirsiniz.

-Sektöre özel profil sayfalarında şirket ve mesleki profil oluşturabilir kurumsal kimliğinizi tüm detaylarıyla ortaya koyabilirsiniz.

-Proje Tasarımcısı iseniz tasarım ve müelliflik deneyimlerinizi profilinize ayrıca ekleyebilirsiniz.

-Mesleki Profil oluşturmanızla birlikte Dijital QR kodlu kartvizitinizi oluşturabilir ister telefon arka planı olarak kullanabilir isterseniz de NFC veya geleneksel kartvizit olarak bastırabilirsiniz.

-Resibu Bülten’de yatırım ve ekonomi haberlerini takip edebilir, güncel kamu ihale duyurularını ücretsiz olarak takip edebilir ve şirketinizle ilgili haberleri whatsapp hattımıza göndererek yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Kalın sağlıcakla, işiniz rast gitsin.

Yazarın Diğer Yazıları

Yazarın başka köşe yazısı bulunamadı.