Ekran değişikliği algılandı. Lütfen sayfayı yenileyin.

İnşaat ve Emlak Sektörünün Dijital Platformu : Resibu uygulaması yayında!

16

Resibu’da inşaat sektörüne özel tasarlanmış  profil sayfalarında inşaat sektörünün tüm paydaşları, kurumsal kimliklerini detaylandırabildiği şirket ve mesleki profil sayfalarını oluşturabilirler. Sadece İnşaat sektörü için özelleştirilmiş “iş ilanları” modülüyle şirketler için insan kaynakları yönetimi, sektör profesyonelleri için ise “kariyer” yönetiminin daha efektif şekilde yapılabilmesi sağlanmaktadır.

Resibu ile İnşaat Projelerinin satışı kullanıcı panelinden yönetilebilir, şirket ve müşteriler arasında yürütülen karşılıklı sürecin takibi kolaylaştırılabilir. Ayrıca, Resibu’da Projelerin tasarımcı bilgileri, yapısal ve sürdürülebilirlik özellikleri başta olmak üzere en özel detaylarıyla ilan olarak yayınlanabiliyor.

Halihazırda bireysel üyelerin, İnşaat şirketleri ve Gayrimenkul ofislerinin emlak ilanı verebildiği Resibu, ekosistemin tamamlayıcı unsurları olan tedarik süreçlerinde satın alma talebi oluşturma ve teklif verme adımlarıyla, şirketlerin rekabetçi fiyat teklifleri almasını sağlayabilen ve tedarikçilerin ürünleri için satış potansiyeli geliştirebildiği bir platform olarak dikkat çekiyor. Ayrıca; Resibu, Tedarikçiler için oluşturulan akıllı bildirim sistemi sayesinde seçilen ürün grubu ve faaliyet alanlarına göre satın alma taleplerinden haberdar olma ve müşteri ağını genişletme imkanı sunuyor.

İnşaat sektörü için özelleştirilmiş Resibu’da sizi neler bekliyor?

Tedarik İşlem Merkezi:

İhtiyacınız olan ürün ve hizmetler için kolayca satın alma talebi oluşturun ve rekabetçi fiyat teklifleri alın, Faaliyet alanınız ile ilgili açılan ürün ve hizmetler için açılan satın alma taleplerine kolayca teklif verin müşteri ağınızı genişletin.

 

Emlak İlanları:

Gayrimenkulleriniz için ilgi çekici ilanlar oluşturun ve potansiyel müşterilere erişim sağlayın.

Detaylı Proje Tanıtımı:

İlanlarınızı projenizin tasarımcı bilgileri, yapısal detayları ve sürdürülebilirlik özellikleriyle birlikte en kapsamlı şekilde yayınlayın.

Satış Yönetimi ve İletişim Kolaylığı:

Kullanıcı paneliniz üzerinden projelerinizin satış süreçlerini yönetin ve müşterilerinizle etkili iletişim kurun.

İş İlanları:

Şirketinizin ihtiyacı olan pozisyonlar için iş ilanları verin veya kariyeriniz için uygun iş fırsatlarını takip edin.

Sektöre Özel Profil Oluşturma:

Sektöre özel içeriklere sahip şirket ve mesleki profilinizi oluşturup kurumsal kimliğinizi tüm detaylarıyla ortaya koyun.

Mesleki Profil:

Projelerde aldığınız göreve göre deneyimlerinizi profilinize ekleyerek uzmanlığınızı vurgulayın.

Dijital Kartvizitler:

Mesleki profiliniz ile birlikte oluşan dijital QR kodlu kartvizit ile iş bağlantılarınızı kolayca genişletin. Sektörel deneyimlerinizi en iyi şekilde tanıtın.

Resibu Bülten:

Yatırım ve ekonomi haberlerini, güncel kamu ihale duyurularını ücretsiz olarak takip edin ve şirketinizle ilgili haberleri özgürce yayınlayın.

İnşaat sektöründeki işlerinizi geliştirmek ve etkinliğini artırmak için Resibu’yu indirin ve Dijital Dönüşüme Katılın!

02-05-2024 / 15:22:19